Hogyan használd a Kátyúvadászt?

A Kátyúvadász weboldal és mobil alkalmazás fejlesztése folyamán kiemelt figyelmet szenteltünk arra, hogy egy egyszerű és könnyen használható eszközt hozzunk létre. Reméljük, hogy a Kátyúk feltöltése során semmilyen problémátok sem fog akadni, de az extra dolgokról azért írunk egy rövid tájékoztatót.

Így tudod szerkeszteni vagy törölni a rosszul feltöltött kátyúkat

A kátyú feltöltését követően 3 nap áll a rendelkezésedre, hogy szerkeszd annak helyét, méretét, módosítsd az állapotát, vagy, hogy töröld.

kátyuvadász

Így tölts fel videót

Videót YouTube vagy Facebook segítségével tudsz feltölteni. Mindössze annyit kell tenned, hogy az ezekre az oldalakra feltöltött videó linkjét bemásolod ide:

kátyuvadász 2

Így tudsz üzenni egy-egy kátyúról a Közútkezelőnek

A feltöltött kátyú oldalán, a bal sávban lehet beszélgetni egy-egy kátyúról, itt lehet észrevételeket és megjegyzéseket fűzni hozzá, és ezekre az közútkezelők is reagálhatnak.

Az oldal jobb részében pedig a kátyú aktuális állapotát tudod frissíteni.

Mutasd meg a kátyúdat másoknak

Bármelyik feltöltött kátyút lehetőséged van megosztani a Facebook oldaladon, Google+-on és Twitteren is.

Így tudsz bejelenteni hibásan, vagy többször feltöltött kátyút (duplikációt)

A „Probléma bejelentése” ikonra kattintva jelezheted, ha valamelyik kátyú hibásan, vagy többször lett feltöltve. Ez azért fontos, hogy a közútkezelőknek valós és aktuális információkat tudjunk küldeni. A duplán feltöltött kátyúkat adatvesztés nélkül tudjuk összeolvasztani.