Meg lehet tanulni magyarul gyorsan?

Learninghungarian.hu

Amint beléptem az országba, elkapott az az érzés, hogy végre egy kulturált környezetben tudok majd dolgozni, mert a Közel-Kelet után Magyarország kimondottan felüdülésnek tűnt. Persze itt is vannak érdekességek, de engem teljesen hidegen hagy a politika, bár sok barátom szerint Orbán nem éppen jó irányba viszi ezt a kis országot, de hát ez már legyen az ő baja. Nekem a magyar nyelv tökéletesítése a feladatom jelenleg, amelyre a learninghungarian.hu tűnik a legjobb alternatívának jelenleg és ezért el is fogom kezdeni ezt a tanfolyamot.

Learninghungarian.hu külföldiek számára

Mondjuk ez viccesen hangzik, hogy külföldiek számára, de valójában a learninghungarian.hu módszernek az a titka, hogy az emberek rengeteg szót és szóösszetételt tanulnak meg, ezáltal tökéletes magabiztosságra tesznek szert. Az órákon a tanár általában egyesével oktatja a diákokat, amely sokkal hasznosabb, mint a csoportos foglalkozások, ahol én már többször próbálkoztam, bárhol is voltam, de megmondom őszintén sokszor őrültem meg majdnem attól a tötymögéstől, ahogyan ott egynémely ember haladt.

Learninghungarian.hu diákoknak

A cégem egy nagy olajipari vállalkozás, akik sokat tehetnek az országokért, mert a kereskedések révén rengeteg új munkahelyet teremtünk, másrészt olyan összeköttetéseink vannak, amelyek révén a gazdaságuk is szárnyalni tud majd. Ebben a learninghungarian.hu számomra elképesztően előnyös, miután nem leszek kiszolgáltatva annak az érzésnek, hogy a hátam mögött vagy akár szemtől szemben beszélnek előttem, úgy hogy nem értem mit mondanak. Mondjuk sokat gondolkoztam róla, hogy amikor már tökéletesen fogok magyarul beszélni, lehet akkor is tettetem egy kicsit a hülyét, hogy ne sejtsék mennyit értek, így előnyömre is tudom ezt majd fordítani.

Magyarul megtanulni mellesleg azt hittem sokkal könnyebb lesz. Bár nem térképeztem fel előtte, hogy mit is kell erről a nyelvről tudni, de amikor belefogtunk a https://www.learninghungarian.hu/blog/ órákba, akkor bizony már az első alkalommal mondtam a tanárnak, hogy erre a módszerre át kell állnia az ember agyának. Mert én először azt hittem, hogy én leszek majd az aki a magyart is megtanulja seccperc alatt, azonban rá kellett jönnöm arra, hogy itt a koncentrációnak nagyon magas fokára lesz szükség, hogy helytálljak a learninghungarian.hu órák alatt.

De ő teljes biztonsággal megnyugtatott, hogy sok diákja gondolja ezt az elős pár óra után, azonban egyre jobban haladva tovább a learninghungarian.hu úton jönnek rá, hogy szinte észre sem veszik és már tökéletes biztonsággal tudnak teljes mondatokban beszélni, értik mit mondanak másik és egy-két hónap után már gyakorlatilag beszélgetni is tudnak ezen a nyelven. Amely be kell látnom és el kell ismernem, hogy egy szörnyen nehéz és komplex nyelv, de hát rajtam nem fog kifogni, az biztos. Mert én eldöntöttem, hogy a cégem és magam számára is be fogom tudni bizonyítani, hogy érdemes vagyok erre az állásra és pozícióra itt Magyarországon.

Ha hasznosnak találod, oszd meg másokkal is: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin