Szóródó anyag szállítás Budapesten

Szeretnék nektek elmesélni egy érdekes történetet. A sztoriban átfogó néven fogom a homokot, sódert, murvát és egyéb köveket említeni és általánosságban a szóródó anyag szállítás budapesti lehetőségeit ismertetem a történetem keresztül.

Szóródó anyag szállítás megoldásait akartam megismerni

Szüleim kerestek meg azzal, hogy tudnék-e nekik segíteni abban, hogy szóródó anyag szállítás profilú céget találjak nekik. Mondtam nekik, ó hát ennél mi sem lesz egyszerűbb. Na itt kezdődött el a kálváriám. Mert felhívtam egy-két ismerősömet, hogy tudnak-e olyan céget ajánlani akik ilyennel foglalkoznak. Sajnos semelyikük sem tudott ilyet ajánlani. Na akkor hová fordul az ember 2016-ban? Hát persze, hogy az internethez.

Beírtam: szóródó anyag szállítás Budapesten. Na szerintetek hány találatot adott ki a Google? Több tízezret. Ebből kellett valahogy leszűrnöm azokat, akikkel egyáltalán hajlandó vagyok felvenni a kapcsolatot. Végülis a szüleimnek nem okozhatok csalódást valamilyen kókler, dilettáns brigáddal, ráadásul az ár is fontos szempont volt.

Szóródó anyag szállítás

Szóródó anyag szállítás felsőfokon!

Hosszas szűrések és ellenőrzéseket követően találtam rá a www.fuvar-oda.hu – szóródó anyag szállítás cégre. Először furcsállottam a nevüket, de hát akik a visszacsatolásokat adták, egyöntetűen állították, hogy a szóródó anyag szállítás specialistáit találtam meg. Rengeteg építkezésre – kisebbre és nagyobbra egyaránt – szállítanak és állítólag nagyon árérzékeny megrendelőket is elsőosztályú árúval és ugyanazzal a kedvességgel szolgálnak ki, mint akik egy szálloda építkezésére rendelnek az építőanyagokból.

Ez nagyon meggyőzően hangzott. Felvettem hát velük a kapcsolatot és megbeszéltem velük egy találkozót. Elmondtam, hogy a szüleimnek milyen szóródó anyag szállítás segítségre enne szükségük, pontosítottuk a mennyiségeket és az árakat és természetesen meg is mutatták a különböző anyagok minőségét. Mindezt tették tényleg már az első alkalommal!!! Nem is akartam elhinni, hogy létezik még ilyen Magyarországon 2016-ban.

És pedig létezik! A szállítás időpontját leegyeztettem szüleimmel, és pontosan egy hét múlva megérkezett minden megrendelt termék. Nemsokára újra szükségem volt a szóródó anyag szállítás szolgáltatásra a fuvar-oda cégtől. Azonban kicsit más volt a lépték. Egy 28 lakásos társasház építés teljes anyagszükségletét kellett velük egyeztetni. Na itt más sikerült még előnyösebb feltételeket és természetesen közvetítői jutalékot is kialkudnom magamnak, de hát végülis mindenki pénzből él. És megmondom őszintén, hogy ezt nem is nekem kellett előhoznom, hanem maguktól kérdezték meg, hogy tulajdonos vagyok-e a projektben vagy csak közvetítő.

Nem tudom, hogy ebben az alig egy hónappal korábbi szüleim részére történt szállításnak volt szerepe vagy alapból ennyire tökéletes kereskedői vénával vannak ellátva, de engem isteni igazából nem is nagyon érdekelt. Mindenki számára egy tökéletes üzletet sikerült a tető alá hoznunk!

Ha hasznosnak találod, oszd meg másokkal is: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin