Tehergépkocsik előnyei

Teherautó bérlés

Szerencsénkre sikerült végre egy olyan lakást vásárolni, ahol az egész család el fog férni, mert idáig egy pici lukban kellett nyomorognunk és a gyerekek is egymás hegyén-hátán kellett, hogy legyenek. Ehhez egy költöztető cégre vagy egy teherautó bérlés megoldásra lesz szükségünk, hiszen nem tudunk átköltözni úgy, hogy a hátamon cipelek át mindent.

Teherautó bérlés Budapesten

Így azonnal nekikezdtem a keresgélésnek, hiszen a teherautó bérlés számomra teljesen idegen volt idáig,, ezért mindenképpen profikra szerettem volna bízni. Körbekérdeztem a barátokat és sokan említették meg a Határautó céget, akiknél állítólag mindent egy helyen, gyorsan és flottul lehet intézni. Ettől függetlenül én azért körbenéztem a neten, de tényleg nagyon sokan ajánlották ezt a hatarauto.hu oldalt.

Teherautó bérlés olcsón

Először is felhívtam a céget és megpróbáltam időpontot egyeztetni velük, hogy a teherautó bérlés részleteit meg tudjuk beszélni. Nagyon meglepődtem, mert tényleg egy nagyon kedves és rugalmas hölggyel tudtam beszélgetni, aki majdhogynem azt mondta, rajtam múlik, mikor tudok bemenni. Ezért gondoltam egyeztetek a feleségemmel, hogy ő szeretné-e látni a kocsit mielőtt kibérlem vagy ezt teljesen rám bízza. Azt mondta, ő megbízik az én ítélőképességemben és inkább a csomagolással foglalkozna.

Mondtam neki, hogy rendben van egyedül elmegyek és a teherautó bérlés minden apróságát és részletét megbeszélem a céggel és egy hét múlva fogom kibérelni a kocsit. Elmentem a cég telephelyére és meglepődtem mennyi kocsijuk van. Mind személygépkocsiból, mind teherautóból rengeteg volt a választék pedig igazán Pazar. Amikor elkezdtünk arról beszélgetni, hogy pontosan mennyi csomagunk, dobozunk és egyéb lakásfelszerelésünk lesz, rájöttem, hogy gyakorlatilag nekünk egy nagyobb teherautó bérlés lesz csak a megfelelő, mert egy kisebben nem fognak elférni a dolgaink.

Szerencsére ebben nagyon segítségemre volt a munkatársnője a cégnek, mert többektől hallottam olyan sztorikat, hogy más helyeken szinte semmi sem érdekli őket, csak vidd el a kocsit és hagyd őket békén. Aztán ha nem jó? Hát akkor az a te bajod, miért nem készültél fel előre mik az igényeid teherautó bérlés vonatkozásában. Így ettől a szenvedéstől megszabadultam köszönhetően ennek a nagyon kedves kolléganőnek.

Megtaláltuk a végén a megfelelő teherautót és 3 napra béreltem ki, mert gondoltam hagyok rá egy napot, mert nem akartam kicentizni a költözést. Amúgy nagyon rendes volt a  munkatársnő, mert még azt is közölte, hogy ha egy-két napot csúsznék, akkor sincsen semmi probléma mert egyszerűen amikor visszaviszem majd akkor kell rendeznem a különbözetet. Erre a célra van amúgy egy teljesen elfogadható mértékű kaució illetve kell a bankkártya adatokat is megadni.

A végén rendeztük az összes papírt, szerződést átnéztük tüzetesen a kocsit és a végén ki tudtam vele gördülni a telephelyről. Hálás vagyok a Határautó csapatának.

Ha hasznosnak találod, oszd meg másokkal is: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin